Over aannemersbedrijf Kragtwijk

Aannemersbedrijf Kragtwijk heeft als jong en dynamisch aannemersbedrijf in Aalsmeer een groot klantenbestand en netwerk in de regio. Met onze lange ervaring en kennis in de bouwsector, hebben wij al veel bouwprojecten gerealiseerd voor particulieren en bedrijven.

Onze missie

Fungeren als sparringpartner en meedenken bij het ontwerpen, nieuwbouw, verbouw, en renovatie van uw woning, kantoorgebouw, bedrijfsgebouw of aanverwanten. Hierbij hechten wij veel waarden aan hoge kwaliteit, persoonlijk contact en flexibiliteit bij het wijziging van omstandigheden en het uitvoeren van extra werkzaamheden. U kunt ons inschakelen voor kleine en grote opdrachten aan uw woonhuis, kantoor, bedrijfsruimte of aanverwanten.

Bij onze werkzaamheden trachten wij ons te onderscheiden in de hoge kwaliteit van uitvoering, persoonlijk contact en betrokkenheid, kwaliteiten niet op prijs, sparringpartner in al uw bouwprojecten voor grote en kleine werkzaamheden, nakomen van de gemaakte afspraken en de flexibiliteit van de onderneming.