NIEUWBOUW

Aannemersbedrijf Kragtwijk is een Aannemersbedrijf uit de regio Aalsmeer die diverse
bouwprojecten uitvoert in de regio Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Uithoorn, De Kwakel, Kudelstaart en andere plaatsen in Noord-Holland. Als bouwbedrijf in Aalsmeer worden wij ingeschakeld voor het bouwen en aanbouwen van een woonhuis of een kantoor. Door langdurige ervaring in de bouwwereld, zijn wij een aannemersbedrijf voor grotere bouwprojecten en kleinere klussen voor particulieren en bedrijven. Door de platte organisatie kunnen wij communiceren met korte lijnen, waardoor wij flexibel zijn en goed kunnen inspelen op veranderingen voor en tijdens het bouwproces. Onze vakkundige timmerlieden en onderaannemers zijn tijdens de bouwprojecten veelal bezig met werkzaamheden waar hun expertise ligt. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Nieuwbouw

Een nieuwbouwproject is veelal een investering voor meerdere jaren, hierdoor valt uw keuze niet op de eerste de beste aannemer. Als opdrachtgever bent u opzoek naar een partij die met u meedenkt om uw droom te realiseren. Hierbij helpen wij u graag om de situatie te bekijken vanuit het bouwtechnische oogpunt en bij de keuze op het gebied van grondstoffen en materialen om een duurzame en kwalitatief project te behalen. Heeft u een idee hoe uw project eruit moet komen te zien of is alles al uitgewerkt door een architect? Wij helpen u graag bij de laatste stappen voor het bouwproces. Door onze kennis, expertise, creatieve oplossingen en jarenlange bouwervaring kunt u profiteren zodat uw wensen in vervulling worden gebracht.

Aanbouw

Bent u opzoek naar een aannemersbedrijf die uw woning kan vergroten doormiddel van een aanbouw, opbouw, garage of dakkapel? Aannemersbedrijf Kragtwijk helpt u graag bij het bekijken van de diverse mogelijkheden bij het vergroten van uw woning. Stap voor stap helpen wij u tijdens de verschillende situaties van het bouwproces.

Met een aanbouw of opbouw vergroot u uw huis en voegt u meerwaarde aan het huis toe. Doormiddel van meer vierkante meters aan uw woonhuis creëert u nieuwe en meer mogelijkheden. Wilt u een grotere woonkamer of een mooie woonkeuken? Met een aanbouw verdubbelt u veelal de bruikbare oppervlakte. Wilt u uw slaapkamer of een werkkamer toevoegen aan uw woonhuis? Met een opbouw of dakkapel vergroot u uw verschillende mogelijkheden. Bent u benieuwd naar de verschikkende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.